Winkelwagen
Voeg nog 2 SUPPLEAM® zakken toe en ontvang 15% korting.
  • SUPPLEAM®Vegan Protein PowderChai Latte 36,90
Voeg gratis Shaker toe
Voeg scoop toe voor €0,25
  • Gratis Verzending
  • 15% korting bij meer dan 3 SUPPLEAM® producten
  • Levertijd 1-3 werkdagen

Hoe Gebruik je Vegan Proteïne Poeder?

Met vegan proteïne poeders kun je shakes maken, maar ook als ingrediënt gebruiken door de havermout, yoghurt of bij het bakken.

De meest bekende manier om vegan proteïne poeder te gebruiken, is als shake.

Wat doe je in een vegan proteïne shake?
Een vegan proteïne poeder is gemakkelijk met enkel water te mengen. Hiervoor heb je een shake beker of blender nodig. Voeg 35-40g toe aan 350-400ml water en mix. Maar het lekkerste is een vegan proteïne shake als je het minstens mengt met ongezoete plantaardige melk. Denk aan ongezoete amandelmelk, havermelk, sojamelk of als je meer calorieën nodig hebt, kun je zelfs kiezen voor kokosroom. Voeg 350-400ml plantaardige melk toe aan je shake beker of blender en mix en 35-40g vegan proteïnepoeder.
Als je een vegan clear proteïne poeder hebt, wil je 1 scoopje (20g) mengen met 500ml water. Deze proteïne poeder geeft een limonade-achtige proteïne shake en is dus niet romig.

Veelgemaakte fout bij het maken van een simpele vegan proteïne shake
Probeer de vegan proteïnepoeder niet met een vork te mengen, want het zal niet volledig oplossen en je zult eindigen met een drankje waarin proteïneklontjes zitten. Veel mensen denken dat ze een schep proteïnepoeder gewoon aan een glas melk of water kunnen toevoegen en het achteraf kunnen mengen met een vork of lepel, maar dat werkt dus niet!

15% korting op je volgende bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over onze nieuwe producten, en ontvang 15% korting op je volgende aankoop!